Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Συναυλία Φιλαρμονικής στις 13 Αυγούστου




Για άλλη μια χρονιά ο αύλιος χώρος του Δημοτικού σχολείου γέμισε ασφηκτικά από Σιναραδίτες και φίλους επισκέπτες, όπου στις 13 Αυγούστου απολαύσαμε την Φιλαρμονική Σιναράδων σε μια υψηλού επιπέδου συναυλία με κλασικά έργα.


Το άψογο παίξιμο των παιδιών μας συνοδεύτηκε από το εξαιρετικό παίξιμο των σολίστ, Γιώργος Ρέγγης σαξόφωνο, Φώτης Λειτούργης ξυλόφωνο και την υψηλού επιπέδου ερμηνεία των Ροζα Πουλημένου σοπράνο, Άκης Λαλούσης βαρύτονος.
Μοναδική για άλλη μια φορά η διεύθυνση από τον αρχιμουσικό Δημήτρη Παπικινό.


Επίσης, στο πλαίσιο της συναυλίας οι Σύλλογοι του χωριού μας (Αθλητικός, Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικος και Αιμοδοτών) τίμησαν με αναμνηστικές πλακέτες τον Σολίστ Γιώργο Ρέγγη, των Αρχιμουσικό Δημήτρη Παπικινό και το ΔΣ της Φιλαρμονικής μέσω του Προέδρου του Νώντα Μέριανου, για την μεγάλη επιτυχία της Φιλαρμονικής στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Πολωνία.


Η όλη εκδήλωση ήταν τέλεια οργανωμένη και γι αυτό ευχαριστούμε το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία αυτής της βραδιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου