Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Συλλυπητήριο Μήνυμα για τον Κ. Καραμούτσο

Ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων «Η Κεραδικιά» και η Ιστορική - Λαογραφική Εταιρεία Κέρκυρας (Μουσείο Σιναράδων) εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Κώστα Καραμούτσου.

Ο απροσδόκητος χαμός του έχει λυπήσει όλους τους Σιναραδίτες αφού ήταν ένας άνθρωπός – επιστήμονας που τον είχαμε γνωρίζει από κοντά και είχε δείξει έμπρακτα την αγάπη του για το χωριό μας.

Η φωτογραφική του έκθεση το 2005 με θέμα "Η λαϊκή Αρχιτεκτονική του χωριού Σιναράδες" όπου παρουσιάστηκε στο χωρίο αλλά και στο Δημοτικό Θέατρο, ενώ ολόκληρη η συλλογή έχει δοθεί στο Λαογραφικό Μουσείο Σιναράδων Μέσης, ήταν μία εκδήλωση σταθμός στην ιστορία του χωριού μας.

Το λεύκωμα με τις «Κερκυραϊκές Αρχοντικές Αγροικίες» του Δήμου Παρελίων ήταν μία ακόμη μεγάλη προσφορά σε ολόκληρη την περιοχή της Μέσης Κέρκυρας.

Το κενό που δημιουργεί ο θάνατος του ακούραστου ερευνητή της τοπικής μας Ιστορίας είναι δυσαναπλήρωτο. Το έργο και η προσφορά του δεν θα ξεχαστεί ποτέ.


Για τα ΔΣ των Συλλόγων


Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού - Περιβαλλοντικού Συλλόγου

Μπορμπότης Ιωάννης


Ο Πρόεδρος της Ιστορικής - Λαογραφικής Εταιρείας Κέρκυρας

Αλαμάνος Φώντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου