Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Καταγγελία της Φιλαρμονικής Σιναράδων

                                                            Σιναράδες 01-07-2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σιναράδων καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση των Υπευθύνων του Δήμου Κέρκυρας, οι οποίοι στις 29 Ιούνη 2013 κατά την πραγματοποίηση της Συναυλίας της Μπαντίνας, παρότι ήταν ενήμεροι ως συνδιοργανωτές των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2013 μαζί με τις Φιλαρμονικές, για την πραγματοποίηση συναυλιών στη πόλη της Κέρκυρας  δεν τοποθέτησαν στην Πλακάδα του Αγίου Σπυρίδωνα φωτισμό για την Μπαντίνα και καθίσματα για τους επισκέπτες.

Σήμερα που με τόσες θυσίες αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε ζωντανή τη Μουσική κληρονομιά του τόπου μας αλλά και τους νέους κοντά στις Φιλαρμονικές, με λύπη διαπιστώσαμε ότι ο Αρμόδιος Φορέας απουσίαζε χωρίς να δώσει μια εξήγηση, σε μια εκδήλωση χωρίς κόστος για το Δήμο.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε ότι στο έργο που επιτελούμε είμαστε μόνοι.

Η προβολή του νησιού μας δεν είναι μόνο οι παραλίες και οι εκθέσεις, αλλά και η παρουσίαση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα από παραστάσεις. Τα ευχολόγια από τα τηλεοπτικά κάδρα δεν πείθουν κανέναν.

Ευτυχώς όμως με την βοήθεια των συνεργατών μας την τελευταία στιγμή πραγματοποιήθηκε η Συναυλία με μεγάλη επιτυχία.


Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Νώντας Μέριανος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου