Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Νοσταλγική και μελωδική βραδιά με τον Πολυφωνικό Χορό Κυνοπιαστών (Φώτο & Video)


Πραγματικά υπέροχή η βραδιά που ζήσαμε ακούγοντας τις όμορφες ερμηνείες του Πολυφωνικού Χορού Κυνοπιαστών «Γειτονiα».Ο όμορφος χώρος του προαύλιου του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου βοήθησε ακόμη περισσότερο στο να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα μείνει για καιρό στις μνήμες όλων μας.

Τα 18 τραγούδια που απέδωσαν έκαναν τους παλιότερους να σιγοτραγουδούν με νοσταλγία και τους νεότερους να έρθουν σε επαφή με την μουσική λαϊκή παράδοση του τόπου τους. Η ανταπόκριση συγχωριανών αλλά και επισκεπτών ήταν πραγματικά μεγάλη.Η επεξήγηση για την ιστορία και την προέλευση πριν από κάθε τραγούδι από τον κ. Στέφανο Πουλημένο μας έδωσε τη δυνατότητα να μάθουμε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε κέρασμα από τον Σύλλογό μας στο προαύλιο του κτιρίου της Φιλαρμονικής Σιναράδων. Εκεί γίναμε όλοι μια παρέα συνεχίζοντας το τραγούδι.

Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά αλλά και το σύνολο του χορού για την ευγενική προσφορά τους.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου