Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ξέφρενη πορεία του ΑΟ Σιναράδων!!!


Με μία κυριολεκτικά ξέφρενη πορεία στο τέλους του Β Γύρου της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας κατάφερε ο ΑΟ Σιναράδων να αποφύγει τον απ’ ευθείας υποβιβασμό και τελικά να παίξει στη δεύτερη φάση των αγώνων play out σκοπό να καταφέρει το ακατόρθωτο.


Στις πρώτες 19 αγωνιστικές ο ΑΟ Σιναράδων είχε κάνει μόνο 3 νίκες και με 9 μόλις βαθμούς βρισκόταν στην τελευταία θέση της κατηγορίας πολύ μακριά από τον προτελευταίο. Ενώ όλοι είχαν ξεγράψει την ομάδα στις τελευταίες 7 αγωνιστικές έκανε 5 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς. Μόνο ο πρωταθλητής της κατηγορίας «μάζεψε» περισσότερους βαθμούς σε αυτές τις αγωνιστικές (ο Ατρόμητος Στρογγυλής με 18)!!! Έτσι με 25 βαθμούς συνολικά τερμάτισε στην 12η θέση και τώρα περιμένει τον ηττημένο μεταξύ Ερείκουσας και Ολυμπιακού για να αποφύγει τον υποβιβασμό.


Αναλυτικά η πορεία από την 20η αγωνιστική και μετά είχε ως εξής:

20η: ΑΟ Σιναράδων – Αετός Αγ. Αθανασίου 6 -1

21η: ΑΟ Σιναράδων – Ολυμπιακός 3 -1

22η: ΑΟ Σιναράδων – Όστρια Αγραφών 2 -1

23η: ΑΟ Σιναράδων – Αστέρας Λιαπάδων 1 -1

24η: ΑΟ Σιναράδων – Ερείκουσα 0 -2

25η: ΑΟ Σιναράδων – Μέγας Αλέξανδρος 2 -1

26η: ΑΟ Σιναράδων – Ποσειδώνας Βιταλάδων 1 – 0


Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας που κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή παρουσία και στο φετινό πρωτάθλημα.


Καλή επιτυχία και στη συνεχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου