Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ιστορικό Αθλητικού Ομίλου Σιναράδων

Ο Αθλητικός Όμιλος Σιναράδων είναι ένα αθλητικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο έχει καθαρά εκπαιδευτικούς και μορφωτικούς σκοπούς. Βασικοί στόχοι του Σωματείου είναι η αρμονική ανάπτυξη σωματικών, πνευματικών και ψυχικών δυνατοτήτων μέσα από τον αθλητισμό και τη γυμναστική. Επίσης στόχος είναι η δημιουργία ηθικών και ισχυρών χαρακτήρων βασισμένων πάνω στην ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες.

Έχοντας αυτό τον προορισμό, μία μέρα του 1984 οι πρωτεργάτες του Α.Ο. Σιναράδων αποφάσισαν να ιδρύσουν αυτό το σωματείο. Σίγουρα τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στην αρχή αλλά ούτε και στη συνέχεια. Μετά από τις πρώτες καλές στιγμές ήρθαν και οι δύσκολες μέρες. Αποτέλεσμα των προβλημάτων ήταν το σωματείο μας να αναστείλει τη λειτουργία του και κάποιοι βιάστηκαν να προαναγγείλουν την οριστική του διάλυση. Σε πείσμα όλων ο Α.Ο. Σιναράδων βρήκε και πάλι το δρόμο του προς τα γήπεδα την περίοδο 1996 – 1997 και συνεχίζει δυναμικά μέχρι και σήμερα. Σήμερα το σωματείο βρίσκεται στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας, όπου την περασμένη περίοδο είχε μια αξιοπρεπέστατη πορεία και παρέμεινε άνετα στην κατηγορία.

Επιθυμία μας είναι ο Α.Ο. Σιναράδων να γίνει η Ομάδα όλων μας, μία ομάδα που θα μπει στην καρδιά μας και θα βρει εκεί τη δύναμη να ανέβει πιο ψηλά. Ελπίζουμε στη μακρόχρονη συνέχιση των δραστηριοτήτων του Σωματείου μας, μία αθλητική παράδοση που θα περνάει από γενιά σε γενιά όπως εύγλωττα άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

1985 - 1986

1998 - 1999

2007 - 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου