Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

Συναυλία της Φιλαρμονικής Σιναράδων 13 Αυγ 2011


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η συναυλία της Φιλαρμονικής Σιναράδων για τον εορτασμό των 50 χρόνων μουσικής της προσφοράς.Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου της Φιλαρμονικής Νώντα Μέριανου όπου έγινε αναφορά στην ιστορική διαδρομή του σωματείου αλλά και στους ανθρώπους που το στήριξαν και το στηρίζουν.
Επίσης στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε από όλους τους Συλλόγους των απανταχού Σιναραδιτών, με τιμητική πλακέτα, ο Δάσκαλο Νικόλαος Πακτίτης για την δια βίου και ανιδιοτελή προσφορά του τόσο στη Φιλαρμονική όπου διετέλεσε πρόεδρος όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας. Για τη ζωή και το έργο του έγινε μία αναφορά από τον Μιχάλη Πακτίτη, χρόνια συνεργάτη του.


Στη συνέχεια δόθηκε η συναυλία με ορχηστρικά κομμάτια από ολόκληρη τη μπάντα αλλά και κομμάτια που αποδόθηκαν από σολίστ του μουσικού σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου