Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Φωτιές σε ολόκληρη την Κέρκυρα


Πυρκαγιά με οκτώ εστίες εκδηλώθηκε στην βορειοδυτική Κέρκυρα. Οι κυριότερες εστίες είναι στις περιοχές Τρουμπέτα, Λάκωνες, Αλλειματάδες και Μακράδες.


Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις αποτελούμενες από 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνεχείς ρίψεις νερού πραγματοποιούν έξι πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Η φωτιά καίει δασικές και γεωργικές περιοχές και έως στιγμής δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Είναι, δε, σε πλήρη εξέλιξη, με τους ανέμους των 6 μποφόρ να βοηθούν το καταστροφικό της έργο.

Η πυροσβεστική δεν επιβεβαιώνει για την ώρα το ενδεχόμενο του εμπρησμού, αν και οι πολλές εστίες κινούν τις υποψίες και προς αυτή την κατεύθυνση.

Η πληροφορία ότι από τις φλόγες εγκλωβίστηκε λεωφορείο διαψεύδεται κατηγορηματικά και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και η μόνη πληροφορία ανέφερε ότι ένα περιπολικό της αστυνομίας παραλίγο να εγκλωβιστεί.

Από το http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου