Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Συναυλία Φιλαρμονικής Σιναράδων για τα 50 Χρόνια


Η Φιλαρμονική Σιναράδων συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια μουσικής προσφοράς στο χωριό μας αλλά και γενικότερα στο νησί της Κέρκυρας.


Το μακρύ ταξίδι ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1961 όταν στο κοινοτικό γραφείο των Σιναράδων είκοσι τέσσερις φιλοπρόοδοι χωριανοί με πρωτεργάτες τους Νικόλαο Πηγή του Νικολάου (πρόεδρο της κοινότητας) και Νικόλαο Γραμμένο (υπάλληλο της κοινότητας) συγκεντρώθηκαν προκειμένου να μελετήσουν την προοπτική ιδρύσεως φιλαρμονικής εντός των ορίων της κοινότητάς τους. Προοπτική η οποία βρήκε στη συνέχεια θετικές αντιδράσεις από το σύνολο των συγχωριανών τους καθώς πολλοί έσπευσαν να την υποστηρίξουν οικονομικά και ηθικά.


Στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων, η Φιλαρμονική πραγματοποιεί συναυλία του μουσικού σώματος το Σάββατο 13 Αυγούστου 2011 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σιναράδων στις 9:30 το βράδυ. Τη συναυλία θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός Δημήτρης Παπικινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου