Ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σιναράδων "Η Κεραδικιά" έχει πάρει το όνομά του από το νησάκι που υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Σιναράδων.Το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενεί τις δράσεις και τα νέα όλων των συλλόγων του χωριού μας.
Καλή Ανάγνωση

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ο Σύλλογος της Αθήνας παίρνει ...τα βουνά

Ο Σύλλογος των εν Αθήναις Σιναραδιτών οργανώνει εκδρομή την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010. Παραθέτουμε τη πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδρομής.

Καλά να περάσετε…



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ

ΣΙΝΑΡΑΔΙΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 24-26

ΑΘΗΝΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Οι Σιναραδίτες της Αθήνας την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 αφήνουν το κλεινό άστυ και πορεύονται στα Καλάβρυτα για μια σύντομη γνωριμία με την περιοχή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 18/6/2010.

Ξεκινάμε το πρωί 8.30, ραντεβού 3ης Σεπτεμβρίου & Πλατεία Ομόνοιας. Φτάνουμε στο Διακοφτό & 11.30πμ ανεβαίνουμε με τον οδοντωτό μέσα από το φαράγγι δίπλα στο ποτάμι στη Ζαχλωρού, Μ. Σπήλαιο, Καλάβρυτα. Θα επισκεφτούμε την Αγία Λαύρα & θα απολαύσουμε τα εδέσματα της περιοχής. Επιστροφή αργά το απόγευμα με καφέ στα Ισθμια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου